Puterea unui zambet, zambet, zambetul, relaxează, satisfacție, bucurie, admirație, îmbogățește, sufletește

Puterea unui zambet 🙂

Prea des subestimăm puterea unei atingeri, a unui zâmbet, a unui cuvânt bun, a unui compliment onest, a actului de a-ţi păsa, a tuturor acelor lucruri mărunte care au mare potenţial de a schimba o viaţă.

Zâmbetul creează starea de bine persoanei în cauză și tuturor celor cu care intri în contact, creează legătura care-ar trebui să existe între oameni; nu mai e acel gol teribil de care toți avem oroare;

Dispar aroganța, snobismul, răutatea, lăsând loc binelui și reciprocității; destresează, relaxează, adu satisfacție, bucurie, admirație, îmbogățește sufletește.

În timpul zâmbetului organele sunt mai bine irigate, oxigenate, organismul se-nvioreaza, întinerește. E legătura noastră socio-emoțională.

Zâmbește și nu uită că zâmbetul suplinește de multe ori cuvintele, e instrumentul subtil, elegant al comunicării non-verbale(vezi Limbajul Trupului); un semn al limbajului mimic.

Zâmbind, îți faci viața mai ușoară , ești mai optimist, transmiți un mesaj de mai bine; nu degeaba se spune că umorul menține și înfrumusețează viața într-un mod plăcut!

Adavarata viață nu constă în bani, prestigiu social, faimă, ci în puterea unui zâmbet care mută munții, respect, iubire, înțelegere. Știu, ai nevoie de bani, dar nu deveni sclavul lor!
Ceea ce va rămâne din noi, cu-adevărat, e ceea ce am dăruit, nu ceea ce am primit!

Puterea unui zambet nu poate fi contestata de nimeni: un zambet te ajuta atunci cand tu nu crezi ca te vei mai ridica de jos, un zambet ii poate arata celui de langa tine cat de mult inseamna pentru tine, un zambet te poate ajuta sa destinzi atmosfera tensionata de la birou, cu un zambet le poti multumi parintilor tai ca au fost langa tine mereu, cu un zambet poti intoarce totul in favoarea ta.

Incearca! Iti vei da seama cat de important e sa daruiesti fiecaruia cea mai de pret comoara: zambetul!

Pe tine ce sau cine te face să zâmbești?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *