Chat Matrimoniale, Chat Online cu femei si barbati din Romania, matrimoniale, matrimoniale Romania, chat romania, chat romania ro, chat romania irc, chat romania online, chat romania apropo, chat cu web, chat romania senzatie, chat romania messenger, chat romania cu web si microfon, chat romania web, chat romanesc apropo, chat romani au talent, chat romania baieti, chat romania chat, chat romania copii, chat romania cu web, chat romania cu fete, chat romanesc cu fete, chat romanesc cu fete si baieti, chat romanesc de fete, chat romani de pretutindeni,

Esti sigura ca te iubeste?

Nu sunt sigură că și el mă iubește…Uneori ai senzația că tu îl iubești, dar el nu te iubește?  Deși tu îl iubești din ce în ce mai mult, simți că el nu te mai iubește? Tu i-ai spus că îl iubești, însă el nu a spus înapoi?

Există atâtea și atâtea întrebări care pot fi răsucite și reformulate, însă care la bază au același lucru: nesiguranța. Mai exact nesiguranța că și el te iubește.
De unde vine această nesiguranță? La această întrebare pot răspunde simplu și ușor. Din lipsa comunicării. Și o să spui poate: „Dar noi vorbim zilnic!”. Nu contează că vorbiți zilnic. Contează și ce vorbiți. Când vorbesc de comunicarea într-o relație nu mă refer doar la: „Ce mai faci?”/ „Bine.” sau „Cum a fost ziua ta?”/ „Ușoară/grea”. Mă refer la acea comunicare prin care îți transpui sentimentele tale față de celălalt în fapte și vorbe, încât acea persoană să știe. Nu păstra doar pentru tine ceea ce simți. Împărtăşeşte!

Comunicarea în definiție este foarte simplă. Avem nevoie în primul rând de un emițător care să transmită un mesaj și de un receptor care să îl primească. În practică treaba cu mesajul stă un pic altfel, mai ales când mesajul ar trebuii să fie “Te iubesc!”.

Comunicarea nu este reprezentată doar de verbal. Nonverbalul își are și el locul lui, chiar foarte bine împământenit. Există semne că te iubește, chiar dacă nu ți-a spus asta până acum. Trebuie doar să le vezi.

Uite câteva care te vor ajuta să îți dai seama dacă și el te iubește la fel de mult cum îl iubești tu:

  • Își amintește zilele importante pentru tine.
  • Observă când ți-ai cumpărat ceva nou sau când ți-ai făcut ceva diferit la păr.
  • De ziua ta nu îți cumpără trandafiri roșii cum fac de obicei băieții, ci îți cumpără florile tale preferate.
  •  Îți face complimente fără motiv.
  • Când ești tristă, caută să te înveselească imediat.
  •  Îți răspunde la telefon oricând, chiar dacă îl suni în miez de noapte și se întâmplă să doarmă.
  • Uneori face lucruri care îi displac, doar ca să îți facă ție pe plac.
  • Nu adoarme fără să îți spună „Noapte bună!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *