Tu ce comportament ai când eşti îndrăgostită, indragostita, iubire, dragoste, socializare, relatii, intalniri online, chat online, singuratatea,

De ce te trezesti dimineata? 

Nu exista nici un obstacol care sa nu poata fi depasit, nici o suferinta care sa nu poata fi vindecata, nici un vis care sa fi prea mare!

Orice ai nevoie se gaseste in interiorul tau, chiar acum, pentru ca raspunsurile pe care le cauti se afla in inima ta!

Pentru a putea sa ne transformam profund in bine viata, sa incepem prin a raspunde la cateva intrebari:

  • De ce te trezesti dimineata? Care este scopul vietii tale?
  • Ce domenii din viata ta ai dori sa transformi, sa imbunatatesti, sa aprofundezi? Aspectul fizic, emotiile, relatiile cu ceilalti, sanatatea, mediul, cariera, evolutia spirituala?
  • Care sunt pasiunile tale? Ce lucru sau actiune te implineste interior si te face fericit?
  • Cum iti vezi viitorul? Ce te impiedica sa il ai asa cum il doresti?
  • Vrei sa fii mai mult decat esti acum? Vrei sa fii mai bun decat esti acum?

Analizeaza cu atentie aceste intrebari si raspunde cu sinceritate la ele. Stabileste-ti scopuri de atins pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, fixeaza-ti prioritatile, alege calea de parcurs in acest scop, iar apoi treci la actiune!

Orice este posibil daca tu crezi cu putere ca asa se va petrece! Este timpul sa elimini tot ceea ce nu te lasa sa visezi la o viata mai fericita, pentru ca nimic nu este posibil in viata daca tu nu crezi ca acel lucru este posibil! Nimic si nimeni nu se va schimba pana cand tu insuti nu te vei transforma profund! Si poti incepe sa fii fericit chiar aici, chiar in acest moment!

Tot ceea ce ai de facut este sa iti elimini temporar neincrederea in tine insuti, in oameni, pentru ca nu esti niciodata singur decat daca tu alegi sa fii astfel, si sa te deschizi cu tot sufletul catre ceilalti oameni, catre minunea vietii, catre fericire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *