Cand e prea mult, Cat dureaza dragostea, prea mult, dragostea, cuplu, lumea mondena, experiente, unice

Cum se agata pe chat? Cum se agata pe internet?

Un mic tutorial despre cum se agata pe chat, despre cum se agata pe internet. Cum agati pe cel mai tare chat online romanesc?

Daca timiditatea nu va permite sa abordati o fata in mod obisnuit, atunci nu trebuie sa faceti din asta o problema. Lumea online este ideala pentru toti cei care reusesc sa comunice mai bine la distanta decat fata in fata.

Cum se agata pe chat, Cum se agata pe internet, cum agat pe chat, cum agat online, Cum agati pe cel mai tare chat online romanesc

 

Barbatii care vor sa “agate” o femeie cu ajutorul site-urilor matrimoniale ar trebui sa stie ca, pentru a face o impresie buna, nu trebuie sa-i adreseze intrebari legate de calitatile fizice, nu este cazul sa ii trimita zeci de mail-uri pe zi si nici sa o intrebe cu cati barbati de pe Net s-a mai intalnit.

In caz contrar, cautarile se vor prelungi la nesfarsit, deoarece nicio femeie nu este interesata de “exemplarele” masculine ce denota superficialitate.

Femeile Cum barbatii “vaneaza” femei, si femeile “vaneaza” barbati. Lor le place “sa se joace” cu ei, sa le dovedeaca, macar o data, ca sunt naivi, pica usor in plasa si alearga dupa iluzii desarte. Ele se joaca cu nervii barbatilor si le testeaza rabdarea. Pentru ei, femeile bune arata ca cele din reclame sau Playboy (care nu calca, spala sau gatesc, ci doar… au grija ca ei sa se simta bine in pat).

Si femeile agata pe internet, nu dupa un tipar anume, ci si in functie de cum decurg primele “acorduri” ale conversatiei. Ele gandesc ceva mai repede decat ei.

Cum se agata pe internet? Crezi ca poate functiona? Cunosti si alte medote de agatat pe net?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *