Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc, chat romanesc, Anemona, chat, romanesc

Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc

Anemona ne ajuta cu acest articol pe care-l scrie saptamana aceast cu tema cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc.

Hai sa ne oprim 5 minute, fara griji si sa ne gandim la un lucru care ne-ar placea sa-l facem. Un mment de respiro ne poate lumina mintea si de ce nu, sufletul.

”Graba strica treaba ” un proverb vechi, care nu a fost spus ca o vorba in vant reflecta realitatea. Ne grabim mereu atat real cat si virtual, nu conteaza unde suntem ne grabim. De cele mai multe ori afirmam oricand si orice fara a fi constienti de repercusiunile ce urmeaza.

Citeam intr-o zi pe main o afirmatie de la un user: ”Nu mai am ce invata!” Cum sa afirmi asa ceva?! Pana si inteleptul Solomon spunea:”In fiecare zi se invata ceva nou”… Pana si un copil ne poate invata un suras sincer sau un de ce nu un ras in hohote, cum numai ei stiu sa o faca. Ne grabim sa acuzam, sa jignim in loc sa ne facem putin timp sa ascultam. Daca nu ne-am grabi si am privi putin in jur la lucrurile care ne inconjoara si le-am aprecia valoarea, ce bine ar fi …

Sfatul meu de astazi este: Fa-ti putin timp pentru tine si inainte e a da liber vorbelor, fie ele si-n scris pe acest chat romanesc, gandeste-te ca in partea cealalta exista o persoana, un suflet de la care oricand poti invata ceva. Eu de curand am invatat sa fiu mai intelegatoare si sa inteleg ca suntem diferiti din natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *