Vrei un bnc gratis? Vreau un bnc gratuit

RomaniaIRC ofera utilizatorilor fideli al serverului de chat bnc-uri gratis. Vrei un bnc gratis? Contacteaza-ne direct pe chat, server irc.

Tinand cont de numarul tot mai mare al utilizatorilor fideli retelei noastre de chat si mai ales in urma cresterii cererilor de bnc gratuit, ne-am decis sa punem la dispozitia lor oportunitatea de a avea pe reteaua noastra free bnc.

Ce este un PsyBnc?

PsyBnc este un bouncer(IRC proxy). Un bouncer este un client de IRC care sta pe IRC atat timp cat calculatorul pe care ruleaza psyBNC-ul este online si are conxiune la internet. PsyBNC fuctioneaza asemenea unui tunel intre tine si IRC. Cand te conectezi la psyBNC-ul tau, de fapt te conectezi la calculatorul (IP-ul) pe care ruleaza psyBNC-ul. Apoi, de pe calculatorul acela te conectezi la IRC.

Ca sa vorbim mai pe intelesul tuturor despre ce este un PsyBnc, este numele tau care ramane pe chat chiar daca tu iesi de pe cjhat sau inchizi calculator. Este util in primul rand deoarece esti mereu online iar ce-i care iti vor scrie in privat le vei putea citi mesajele atunci cand te conectezi.

Ce trebuie sa stiu despre PsyBnc?

Trebuie stiut si membrii echipei noastre te vor informa inainte de a-ti atribui PsuBnc-ul ca el este gratuit atat timp cat il folosesti pe serverele noastre, daca vrei sa-l folosesti pe alte servere o poti face numai contracost: 1 euro/ luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați