Voteaza userul saptamanii 27 Aprilie 2015 – 5 Mai 2015

Voteaza userul saptamanii 27 Aprilie 2015 – 5 Mai 2015 pe cel mai tare chat online romanesc iar la sfarsit castigatorul va fi operator pentru o saptamana.

Voteaza userul saptamanii 27 Aprilie 2015 – 5 Mai 2015. Voteaza cel mai activ user sau cel mai simpatic user de pe acest chat online romanesc cu web.

Voteaza userul saptamanii 20 Aprilie 2015 - 27 Aprilie 2015, userul saptamanii, chat online romanesc, cel mai simpatic user de pe chat, vot pe chat

 

La sfarsitul acestui vot primul clasat va avea halfop pentru durata saptamanii ce urmeaza. Asadar cu cat mai multe voturi cu atat vor creste mai mult sansele tale de a fi un operator pe acest chat online romanesc cu web si microfon.

In viitor ne vom gandi si la alte tipuri de premii pentru utilizatorii acestei platforme de chat online din Romania. Dar suntem deschisi sa primim si parerile sau sdugerstiile voastre in  privinta acestor concursuri cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați