Voteaza cel mai simpatic de pe chat

Astazi va propun un vot nou pentru acest chat online romanesc si pentru utilizatorii acestuia.

Vreau sa va propun un vot nou astazi, in care fiecare sa-si exprime votul liber. Fie ca ti-e drag un anumit user, fie ca il vezi ca fiind cel mai simpatic user de pe chat, exprima-ti liber aici parerea. Astfel vom reusi si noi sa ne facem o idee despre ce fel de utilizatori avem pe acest chat online romanesc. In aceasta lista am pus atat fete cat si baieti, asta ca sa nu fim acuzati de discriminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 13 abonați