Viata ca un dans

Brunezel va propune un articol din care toata lumea poate invata, bine-nteles dintre cei care doresc, sa priveasca Viata ca un dans.

De multe ori privesc viata ca pe un dans. Cand sunt fericita plutesc si ma invart formand spirale perfecte, ametitoare … ca intr-un vals vienez … spiralele nu permit prezenta nici unei impuritati sau meschinarii ambiante … Aceste cercuri creioneaza un univers perfect ce actioneaza ca un scut. Cand sunt trista simt cum vantul ma clatina dintr-o parte in alta ca pe cea mai firava si uscata frunza pe ritmurile unui vals lent, extrem de leent…”un-dooooi-trei, un-dooooi-trei, uuuunnn-doooooi-trei”. Acest vant ma desprinde violent si zbor spre … viata. Intalnesc tornade, adieri blande care ma arunca, ma rotesc cu o viteza uimitoare pentru ca mai apoi ritmul sa se opreasca brusc …” slow slow quick quik, slow slow quick quick, slow quick quick slow …” …ca in viata.

Toata viata decurge in pasi de dans … rapizi, inceti, perfecti, stangaci … fiecare stare este definita printr-un dans … pentru ca dansul s-a nascut din nevoia nebuna a omului de a se exprima liber … dansul este tot ceea ce cuvintele si literele nu au putut defini … de exemplu … Samba … este singurul dans in care ritmul este constant … in care frenezia nu alterneaza cu nici un moment de liniste … este nebunie, fericire, extaz, caldura, soare …. Sau …. Cand ma indragostesc totul incepe ca un passo doble in care eu sunt capa iar El toreadorul ce ma flutura in fata taurului … apoi, pasiunea izbucneste intr-un tango argentinian in care ajungem sa ne simtim unul pe altul, sa ne ispitim, sa ne seducem … mai lipseste doar dansul iubirii … rumba … pentru a decide finalul povestii: … ori totul se termina ca o poezie in care fiecare este rima care il completeaza pe celalalt si in ultimele acorduri ne contopim pentru ca din acel moment sa valsam in Timp pe ritmul nostru … ori … povestea se incheie cu Ea aruncata cu pasiune pe podea … iar el vertical … invingator … si totusi… invins, epuizat … Oricare ar fi finalul povestii … dansul a fost martorul unei iubiri … povestea a existat iar acele senzatii si acel tremurat se vor regasi intr-un ecou al sufletului de fiecare data cand muzica propriei vieti va gasi o cale de a se face auzita … La final va invit … dansati ?

Articol preluat de pe o pagina facebook pe care o puteti gasi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați