Un site de chat cu muzica si jocuri online

Anemona vrea sa va spuna o cu final neasteptat, o poveste despre Un site de chat cu muzica si jocuri online, unul mai inteligent decat altul.

Un site de chat cu muzica si jocuri online, site de chat cu muzica, site de chat, muzica, jocuri online, chat romanesc

Nu cu foarte mult timp in urma cautam un site sa ascult muzica cat timp trebuie sa fiu online si uite asa am gasit site-ul acesta, unde am gasit ceea ce eu imi doream. Un site unde am descoperit eu pe parcurs, ca se asculta muzica buna si diversificata, unde sunt jocuri si chiar imi aduc aminte cu nostalgie cum am fost cucerita de jocul Fazan. De ficare data cand intram gaseam userii draguti cu care jucam,  care chiar aveau rabdare cu mine si doresc sa le multumesc pe aceasta cale.  Printre altele am gasit ca pe acst server mai sunt si alte jocuri online cum ar fi: trivia,  scrabble sau spanzuratoarea.

Acest site nu poate fi privit ca si celelalte site de chat romanesc, aici e un loc unde ma simt minunat, aici ”troneaza” bunul simt, sunt abordate aproape zilnic subiecte, teme si dezbatute mai mult sau mai putin. Indiferent de pe site intru, important este sa o fac pe aceeasi platforma si o fac cu nerabdare.  Abia astept sa ma destind jucand sau discutand cu userii. Discutiile de pe main de cele mai multe ori sunt ”impletite” cu succes, zic eu, cu emisiile de la radio. Nu am preferinta ca dj deoarece toti dj-ii sunt deosebiti si au ceva aparte, fiecare avand ceva frumos de oferit. Cu-i? Noua!! celor care ascultam, celor care le cerem preferinte sau dedicatii …

O sa va spun un secret: Chiar imi place acest chat romanesc si va spun cu mana pe inima ca eu de aici nu mai plec! Nu ma credeti? Nu-i nimic incercati si voi.

Articol realizat de Anemona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați