Tandrete – despre tandrete

Brunezel ne incanta si in aceasta saptamana cu un articol in care putem citi o tema interesanta: Tandrete – despre tandrete.

Tandretea intre indragostiti si cei care iubesc, este doar o impartasire si imbogatire a celuilalt prin atingere fine prin care ceva mai profund decat asteptarile profunde. NU poti fi tandru daca nu exista sentiment, daca nu simti cu adevarat aproape persoana care este langa tine, daca nu iti place cu adevarat sa o simti aproape,daca nu doresti sa o simti aproape si daca nu iti doresti propia fiinta sa fie in apropierea ei.

Tandretea e un sentiment curat pe care il putem manifesta fata de cei pe care ii iubim romantic, insa o putem manifesta in prietenie, o putem manifesta in familie, fata de oameni, copii si natura,pentru ca defapt dincolo de granitele asocierii cu exprimarea numai la un nivel romantic. Si poate de aceea, ca nu poate fi asociata doar cu un anume tip de impartasire,tandretea este poate, pe langa cea mai delicata si mai fin patrunzatoare, si cea mai fin curpinzatoare forma de iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 11 abonați