Statusuri penibile si analfabetii de pe net Ep 1

Despre analfabetii pe care-i întâlnim zilnic pe internet. Statusuri penibile postate de printese si printi, pitzipoance si cocalari pe internet.

Cred ca mai toata lumea care foloseste Messenger, fie el de la Yahoosau Msn, Facebook sau Twitter cu totii am aruncat o privire, voluntar sau involuntar, la mesajele pe care transmit unii sau unele prin aceste statusuri. Unerle dintre ele sunt chiar amuzante, unele sunt interesante, altele fiind ciotate filozofice. Printre acestea insa intra si categoria de statusuri penibile pe care unii le posteaza, ceva de genul: „Nu e doar prost, mai si semnalizeaza”.

Se stie ca pe internet putem intalni o varietate de tipuri de oameni, incepand de la oameni normali pana la mai tot tipul de printese sau printi, pitzipoance sau cocalari. Ei bine nici noi nu ne vom ocupa de oamenii normali, deoarece acestia nu fac stirea zilei, ne vom ocupa si noi, pentru amuzamentul celor care citesc si celor care ne viziteaza in numar cat mai mare. Ati inteles foarte bine ne vom ocupa de analfabetii de pe net si cum aceasta lume este imensa sau dupa cum spunea cineva: „Mama prostilor e mereu gravida”, ne vom ocupa de acest subiect in mai multe episoade.

 

Ți-a plăcut articolul nostru? Dă si tu un share pe facebook, sa-i faci sa zambeasxca si pe prietenii tai, e gratis. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați