Site-ul tau a fost spart? Googl3e te ajuta sa-l recuperezi.

Google a lansat, in cadrul serviciului Webmasters Tools, o pagina dedicata posesorilor de siteuri compromise.

Websiteuri care au fost sparte sau in care a fost introdus continut malware. Google a facut si un filmulet educativ care merita vazut de toti cei care sunt la inceput de drum cu siteul personal dar si de webmasterii un pic mai experimentati.

Google ne pregateste o surpriza, se numeste Babble, Google va lansa Babble, Google, Babble,

Problema e ca atunci cand siteul tau e suspicios Google si toate browserele o sa-l marcheze ca atare. Vizitatorii vor fi anuntati si risti sa pierzi utilizatori de pe seama acestei problemei. Insa nu trebuie sa te panichezi, problema se poate rezolva. Urmariti videoclipul de mai jos si cititi mai multe pe pagina dedicata Google.

Dar, inainte de toate, asigurati-va ca sunteti protejat de un antivirus, ca aveti backup la datele importante si ca, in general, va bazati pe niste principii simple de securitate informatica.

http://www.youtube.com/watch?v=ubklMNgC6x8&feature=player_embedded

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați