RomaniaChat.eu prima retea de chat cu web

Iata cum incet dar sigur recastigam terenul pierdut, pentru a redeveni cea mai populara retea de chat, RomaniaChat.eu prima retea de chat cu web care l-a oferit gratis.

Dintotdeauna am fost pozitivi si am continuat pe strada noastra, fara sa privim in stanga sau in dreapta, sa luptam in ceea ce credem si in ceea ce ne place, iar utilizatorii de fiecare data am incercat sa ii tinem alaturi de noi propunandu-le mereu lucruri noi si interesante. Faptul ca tot mai multi prieteni s-au implicat si au sprijinit comunitatea de chat, fiecare cum a putut (fie cu adresa noastra de site pe messenger, skype, facebook sau alte retele de socializare) a adus un mare PLUS in ochii lui nenea Google.

In ultima perioada site-ul nostru de chat pierduse foarte mult trafic si chiar din popularitate, dar nu ne-am pierdut increderea si am continuat sa facem ceea ce am facut de la inceput, sa creem un loc in care sa intram pentru a ne simti bine, pentru a ne relaxa dupa o zi stresanta de munca, pentru a cunoaste prieteni noi si nu in ultimul rand pentru ati gasi jumatatea. Chiar aceste motive sunt cele care ne da puterea de a merge mai departe si ne bucuram enorm cand stim macar cateva perechi care acum sunt impreuna fiind fericite si in plus aparand si mici ingerasi in vietile lor. Asa ca am adaugat cate un articol pe zi, am mai distribuit pe principalele retelele de socializare, ne-am mai adaugat prieteni in listele noastre, am mai construit niste aplicatii si uite asa incet incet speram sa redevenim cea mai mare retea de chat online romanesc asa cum nu demult eram. Singura retea de chat ce se putea concura ca numar de utilizatori cu reteaua Apropo. Totusi cu un surplus pentru noi deoarece puneam accent pe bunul simt al utilizatorilor, necontand doar pe un numar mare de utilizatori.

Asta este ceea ce ne dorim! Va multumim ca ne sunteti alaturi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați