ROMANIA inainte si dupa Revolutie

ROMANIA inainte si dupa Revolutie, un articol despre viata de inainte si dupa Revolutie in Romania. Un articol despre Romania.

ROMANIA inainte si dupa Revolutie, romania, despre ROMANIA, inainte si dupa Revolutie, romaniei

Pe timpul raposatului Ceausescu, existau bani, multi bani, salarii mari si frumoase. Existau vacante la mare si la munte. Existau legi drastice si severe. Alimentele esrau mai greu de procurat. S-a facut o crima si Ceausescu a fost omorat! Nu, nimeni , nu l-a iertat, l-au omorat. Pentru el nu a mai existat nici o sansa. Dupa ce l-au omorat, au venit in capul tarii , altii. Cine sunt acesti altii? Ion Iliescu, Petre Roman, Basescu, si altii. Niste sfinti! Au furat pana nu au mai putut! Si-au batut joc de Romania! Biata Romanie!

Oamenii, poporul, cand s-au vazut ei incoltiti, nu au mai stiut ce sa faca. Din lipsa de bani, unii au plecat peste hotare, altii s-au depravat, altii au inceput sa fure, altii sa dea in cap, altii sa-si trimita sotiile la produs. Culmea fatalitatii, acum diavolul a devenit un diavol de lux, in tara erau tot felul de bunatati, dar oamenii nu mai aveau bani, ramasesera cu ochii in soare, si cu punga goala, banii ii indesasera in buzunare cei de la conducerea tarii. Romania a ajuns sub blestem! Blestemul va exista atata timp cat oamenii nu se vor trezi de sub puterea raului. Raul a cuprins intreaga Romanie! Pana cand oamenii nu vor renunta la furat, mincina, violuri, si nedreptate, dar si nesinceritate, nimic nu se va intampla sau schimba in Romania! Dar ar mai exista o varianta, un nou guvern, un nou presedinte, si niste legi noi. Intoarcerea Romaniei cu 180 de grade. Atunci ar fi salvata Romania.

Voi ce credeti despre ROMANIA inainte si dupa Revolutie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 12 abonați