Radio Online, Radiouri online din Romania

Radio online cu muzica pe gustul tau. Asculta radiouri online din Romania, in Winamp: radio manele, dance, house, retro, hip hop.

Iata vom propune vizitatorilor site-lui nostru un articol cu cele mai ascultate radiouri atat din mediul online cat si cel din FM, pe care oricare dintre vizitatori sau utilizatorii de chat vor putea asculta chit ca vor sa stea pe chat si sa asculte radioul preferat chit ca vrea doar sa asculte muzica noua.

Vom propune aici o lista de radio live, o lista cu posturi radio care credem noi ca merita sa fie ascultate. Daca ai un post de radio si vrei sa fie aici este foarte simplu ceea ce trebuie sa faci:

– Trimite-ne numele, sigla, pagina web oficiala si link-ul de ASCULTA LIVE al radioului. Te rugam sa mentionezi categoria in care sa fie adaugat. Imediat ce informatiile trimise de tine vor ajunge la noi, radioul va fi analizat. Daca acesta va fi acceptat iti vom confirma inregistrarea pe adresa de email de la care ne-ai contactat.

 

 

Radio Clickmuzica dance
Radio Zumuzica dance
Radio Messmuzica mixta
Magic FMmuzica veche
Kiss Fmmuzica dance
Radio 21muzica dance
Pro FMmuzica dance
Vibe FMmuzica house
Europa FMmuzica veche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 12 abonați