Politica din Romania, politica pe chat

Iata ca si-n aceasta saptamana Guess ne retine atentia cu un articol pentru aceasta comunitate de chat romanesc cu web, despre politica din Romania, politica pe chat.

Politica din Romania, politica pe chat, Guess, Guess chat, chat romanesc cu web, chat romanesc, chat cu web, subiect pentru chat

Descoperim incet, incet ca internetul ne da noua, tuturor cetatenilor o putere cum n-a putut fi imaginata vreodata. Daca vom invata sa o folosim ficare vot va avea valoare si va conta din ce in ce mai mult.

Fizic nu as fi avut timpul si energia sa caut oamenii pe care concetatenii mei i-au trimis in Parlament ca sa le cer sa faca ceva (pentru ca de aceea i-am trimis acolo – NOI i-am trimis) Pana acum nu am auzit de nici o infaptuire a vreunuia, nici macar de vreo initiativa. Un singur nume l-am auzit in legatura cu ceva probleme penale.

Eu imi doresc din tot sufletul sa invatam sa ne folosim libertatea si internetul pentru a intocmi Fisa Postului pentru parlamentarii tarii si pentru a face presiune asupra lor sa o respecte si sa lucreze pentru cei care le-au acordat Credit cu stampila VOTAT fara sa le ceara sa gireze cu ceva.

Cred ca ei sunt datori sa lucreze pentru tara, dar in egala masura, sau un pic mai mult noi suntem datori sa-i facem sa simta ca suntem imediat in spatele lor si sa nu mai creada ca acolo In Parlament au ajuns undeva, deasupra tuturor.

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa dati un like sau chiar share per una dintre retelele de socializare preferate de tine si de prietenii tai, astfel isi vor schimba parerea si ei despre cum este chatul in 2015.

Ii felicit pe cei care au facut acest site si le multumesc. O zi Buna si un Chat Placut In continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați