Natura, una din comorile tarii noastre!!!

Anis participa si in aceasta saptamana, la biblioteca acestui minunat chat online romanesc, cu acest articol ce are ca tema: Natura, una din comorile tarii noastre.

Natura, una din comorile tarii noastre, chat online romanesc, Anis, Anis operatoarea, Anis chat

Natura si istoria reprezinta valorile noastre de capatai. Daca le ascultam cu atentie, ambele ne vorbesc despre noi insine contribuind esential la autocunoastere. Pentru a le cunoaste mai bine, ele trebuie explorate si impartasite. Cu totii am visat cel putin o data sa devenim exploratori. Dar din pacate, fie timpul Nu ne permite, fie lipsa banilor nu ne permite sa o vizitam asa cum am dori noi. Avem totusi o sansa, putem face asta prin intermediul Muzeelor de Istorie Naturala care indeplineste aceasta dorinta a oricarui om.

In cadrul expozitiilor putem descoperi tainele evolutiei lumii vii din mediul acvatic, pesti, reptile etc… Pe de alta parte avem Rezervatia Naturala care este o arie in care intregul cadru natural este ocrotit de lege. Ea este protejata pentru conservarea speciilor de plante sau animale, elementelor geologice de interes stiintific. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa incercam pe cat posibil sa protejam mediul inconjurator pentru ca avem o tara frumoasa, o tara care merita vizitata, o tara pe care o lasam urmasilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați