Mirele

 

Esti ca o raza de soare ce-mi lumineaza viata, ca adierea unui vant de primavara, ca prima picatura de roua, ce se scurge pe petala unui crin. Esti ca un pom ce se clatina in asfintit, sub cerul albastru, mangaiat de briza marii. Esti ca un alb trandafir ce surade soarelui, ca un mire ce-si asteapta mireasa. Esti parfumul crinului suav, ce ma face sa lesin de atata dragoste. Esti nemurirea, si dragostea, si adevarul, esti balsamul sufletului meu imfometat, trist si fara de alin.Ce mai faci? (ma intrebi). Tac si suspin. Frunzele maronii se astern domoale pe treptele castelului vechi, demult amortit in inima mea. De la fereastra veche se zareste o tufa de trandafiri rosii, ce acopera o parte din peisajul ingropat de secole. Inca o toamna, si tu, tu esti aici , in gradina batranului castel. Te-am asteptat pe treptele jilave, si tu ai venit.Esti aici in inima mea, care a inviat, si si-a deschis larg portile ca sa te primeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 13 abonați