Mayari Project – Wake Up (single nou)

Iata un nou proiect promovat de Radio Click Romania pe aceasta piata muzicala, unde desi e inceput de vara au inceput o ploaie de hit-uri care mai de care mai dansanta, antrennta si plina de culoare.

Mayari Project - Wake Up (single nou), Mayari Project - Wake Up, Mayari Project, Wake Up
Despre Mayari Project
MAYARI PROJECT s-a infiintat la inceputul anului 2012. Este cel mai nou proiect aparut pe piata muzicala din Romania ce aduce un sound fresh in multitudinea de genuri aflate la ora actuala in topuri.
Trupa este formata din doua fete, Wajiha si Rynna alaturi de dansatori, formand astfel reteta ideala pentru un show total si complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați