Mayari Project – Kan Be

Mayari Project vor sa fie in topuri cu “Kan Be” Rynna si Wajiha de la Mayari Project revin in forta si ne propun acest nou single.

Mayari Project - Kan Be, Mayari Project, Kan Be, fetele de la Mayari Project, nou single, dragoste, ce crezi, topuri

Cele doua fete nu sunt doar sexy, iata revin in atentia publicului cu o noua piesa, “Kan Be” in care vor sa ne demonstreze ca au cu ce. Single-ul este un featuring cu George Dice, un vechi prieten al fetelor. El este cel care a compus cea mai mare parte dintre melodiile Mayari Project. Titlul piesei este unul atipic, tocmai pentru ca artistele au incercat sa isi puna amprenta personala.

Noul nostru single, “Kan Be”, emana dragoste peste tot. Piesa este in limba enlgeza, urmeaza trend-ul de afara si este un track usor digerabil si in masina, si acasa si in club. Pe acordurile ei se pot infiripa relatii frumoase!”, povestesc fetele de la Mayari Project.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați