La multi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

La Multi Ani tuturor Romanilor indiferent unde va aflati.

rom

Sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti cat mai multe realizari si sa va urmati visele indiferent de cat de greu va fi. Tuturor acelora care, chiar daca au fost imbratisati cu drag, respectati si apreciati de alte tari, dar care nu au uitat sa gandeasca si sa traiasca romaneste, La multi ani, romane!

Haideti pentru o zi sa uitam de toate necazurile si neajunsurile din tara noastra, si sa fim mandrii de tara noastra si de poporul roman.

Din punct de vedere istoric, 1 Decembrie reprezinta data la care, in 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor romanilor din Transilvania, intreg Banatul (intre raurile Mures, Tisa si Dunare) si Tara Ungureasca (Crisana, Satmar şi Maramures) cu Romania. Momentul Alba Iulia vine sa completeze si sa incununeze eforturile romanilor de a fauri statul national unitar roman modern: ne amintim ca Basarabia a hotarat unirea cu Romania in 27 martie 1918, iar Bucovina in 15/28 noiembrie 1918.

Incepand cu 1990, 1 Decembrie reprezinta ZIUA NATIONALA A ROMANIEI.

La multi ani de ziua noastra nationala! Suntem romani, vrem sau nu. Avem motive sa fim mandri de asta, cum avem si multe motive sa nu fim. Insa, nu ne putem schimba originile, astfel incat sa vedem partea frumoasa in a fi romani si sa ne mandrim cu ea. La multi ani, Romania!

La multi ani Romania, la multi ani romane, hai sa incercam sa fim mai buni de ziua noastra!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați