La multi ani RadioClick Romania!

RadioClick Romania implineste in data de 1 august, 4 ani, si va multumeste ca ati fost alaturi  zi de zi!

Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania celor din jur. Cautam comunicare, intelegere, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. RadioClick.ro  a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti.

Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e istorie, mâine e mister iar azi e un Cadou… Bucură-te de el!

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum.

In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: tu ascultatorule, vei ramane mereu prietenul nostru, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta.

Mulţumim pentru toate clipele de neuitat oferite … pentru faptul că ne asculti mereu…si vrem sa iti multumim acum pentru toate felurile in care ai fost mereu  acolo , … pentru susţinere şi zâmbete!

RadioClick Romania doreste tuturor ascultatorilor sa le fie bine, sa le fie usor, sa le fie dragoste si liniste in suflet!
Iti dorim sa fii liber, impacat , sa fii doar cine esti, sa fii asa cum esti,sa ai parte de tot ce este mai bun, sa iubesti totul asa cum este, sa –ti implinesti visele si dorintele sufletesti, dar sa si te abandonezi in fata vietii si momentului de acum atunci cand simti !

Va multumim pentru ca sunteti prietenii nostri.

La multi ani si mult zambet :)!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați