Jocuri Online, Scrabble Online, Trivia Online, Fazan Online, Spanzuratoarea

 

Jocuri Online, Scrabble Online, Trivia Online, Fazan Online, SpanzuratoareaTrivia, Joaca Trivia Online, Joci Trivia Online pe echipe

Pe www.RomaniaIRC.com este cel mai bun loc poti juca Trivia Online pe echipe, locul unde poti juca trivia si alte jocuri online. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top!  Joaca trivia online gratuit. Jocul este simplu.. robotul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste punctele! In camera #Trivia este un joc de trivia online cu peste 20000 intrebari in prezent.

 

 

Scrabble online, joaca Scrabble online, Scrabble, scrabble pe net, joc scrabble www.RomaniaIRC.com este cel mai popular loc unde poti juca Scrabble online, nu trebuie sa te inregistrezi.

Scrabble este un joc în care participantii formeaza cuvinte prin plasarea de litere pe o tabla având dimensiunile de 15×15 patratele. Cuvintele se pot forma pe orizontala sau pe verticala, precum la cuvinte încrucisate, iar punctajul obtinut este mai mare atunci când literele folosite sunt mai rare (mai valoroase)

 

 

Joc Fazan Online Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele, raspunsurile corecte la cuvintele propuse de robotelul Fazan sau de ceilalti jucatori.

Jocul Fazan Online va trebui sa alcatuiesti raspunsurile corecte la intrebarile noului joc fazanul care desi nu este cu fazani este unul dintre cele mai vechi jocuri de logica si de cultura generale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați