Intalneste fete din Pantelimon, chat fete din Pantelimon

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Pantelimon. Agata fete frumoase din Pantelimon si scoate-le la un film. Intalneste fete din Pantelimon.

Despre Pantelimon – Pantelimon este un oraș în județul Ilfov, din regiunea Muntenieim, care se află pe malul stâng al râului Colentina, în vecinătatea estică a municipiului București(la ieșirea spre Calarasi, fiind un oraș-satelit al Capitalei). Pantelimon are aproximativ 25.000 de de locuitori si este cel mai întins ca suprafață, și al doilea ca populație dintre orașele județului Ilfov.

Orașul a mai avut în trecut denumirile de Obilești și Florești înainte de a-și stabili denumirea actuală, care ii este dat după numele unei manastiri care a deținut o parte din moaștele Sfântului Pantelimon.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați