Emotii si sentimente pe un chat romanesc

Se spune ca pe un chat online romanesc nu sunt sentimente insa Anemona ne vorbeste, in acest articol, despre emotii si sentimente pe un chat romanesc.

Emotii si sentimente pe un chat romanesc, Emotii, sentimente, chat romanesc, chat online romanesc

De foarte multe ori am auzit ca nu ar exista emotii sau sentimente pe un chat online romanesc, in care se pot intalni tot felul de persoane si personaje, insa eu doresc sa contrazic aceste vorbe si nu oricum ci prin acest articol. Iata cum a luat nastere acest articol si citind mai departe veti fi si voi de acord cu mine sau poate nu. Oricine are aici dreptul la opinie deci astept sa citesc si parerile voastre.

Frustrarea este si ea o emotie, insa e una negativa care apare atunci cad cineva sau ceva ne impiedica sa ne atingem scopurile. In consecinta nimeni Nu este lipsit de o anumita ” cantitate de frustrare”, care nu se recomanda a fii reprimata din simplu motiv, ca duce la depresie. Am vazut multa agresiune ”verbala” in cazul nostru, agresiune care de fapt este tot o consecinta a frustrarii, ce ma uimeste insa cel mai mult a aparut si instigarea …. trist.
Sa fim seriosi, suntem in permameta vulnerabili la stres din cauza faptului ca luam lucrurile prea in serios. De ce sa lasam frustrarea sa ne conduca? Sa luam masuri urgente, sa radem de situatie, de noi … Lucrurile care par suparatoare momentan, vor fii pline de umor mai tarziu.

Haideti sa ne distram, sa socializam pe diferite teme, sa lasam supravegherea operatorilor si cel mai important: Sa-i aceptam pe cei din jur asa cum sunt ei, cu bune si cu rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 12 abonați