Difera modul de a socializa in mediul online? El vs Ea

Socializare online e un termen care sună probabil foarte pretențios și rupt de realitate la prima lectură. Cu toate astea, socializarea online ne ocupă multora cea mai mare parte a timpului, asta ca să nu mai amintesc de faptul că uneori joacă un rol mai important decât socializarea clasică la o cafea, la un suc, bere, film sau ce se mai arată.

 

Difera, modul, socializa, mediul, online, El vs Ea, Socializare online, Socializare, online, dragoste, iubire, socializam, chat-rooms,

Modul în care comunicăm și implicit socializăm online a evoluat, cel puțin formal, destul de spectaculos, în ultimii 5-10-15 ani plecând de la simplele rețele de mailuri, la mIRC, chat-rooms până la elaboratele forumuri sau la rețelele sociale de astăzi care au devenit o modă pentru unii și mai ales un mediu de afaceri pentru alții.

In urma unui studiu realizat pe indivizi care petrec mult timp online, mai ales jucandu-se, s-a concluzionat ca modul in care isi organizeaza barbatii contactele online difera foarte mult de modul in care femeile fac acest lucru. De fapt se vad milioane de ani de evolutie sociala manifestate intr-un joc online.

Femeile: au mai multi parteneri de comunicare, se implica in mai multe activitati economice, atrag comportamente pozitive, se organizeaza in grupuri, raspund cu reciprocitate ofertelor de prietenie, isi asuma mai putine riscuri decat barbatii si prefera stabilitate in grupurile locale.

Barbatii: incearca sa discute mai ales cu cei pe care ii vad ca au multe contacte si discuta mult, raspund mai putin la interactiunile cu alti barbati, insa raspund foarte repede la prieteniile initiate de femei.

Acest gen de informatii nu se poate obtine atat de usor inafara mediului online, pentru ca aici  toate sunt la dispozitia noastra printr-un simplu click. Cercetatorul sustine ca aceste rezultate au utilitate mai ales pentru lumea marketingului si a afacerilor, mai ales ca rezultatele ne ajuta sa stim ce anume isi doresc ambele sexe iar comportamentul lor devine previzibil, deci si felul in care ar prefera anumite produse si ar cumpara devine previzibil.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați