romanesc

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. Folosirea acestui site sau a oricarei parti din continutul sau indica acceptarea si aprobarea acestor termeni de folosire, a politicii de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. In caz de neacceptare si de nerespectare a celor de mai sus, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi aceste servicii sau acest site.

RomaniaChat.eu isi va asuma dreptul, la libera sa alegere, sa adauge, sa modifice sau sa elimine orice termeni ce fac parte din conditiile de utilizare fara sa anunte sau sa-si asume vreo responsabilitate. Orice schimbare a Conditiilor de utilizare va intra in vigoare imediat, odata cu aparitia schimbarilor respective pe site.

Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Termeni si conditii pentru chat:

  • orice utilizator are dreptul de a se loga pe chat si de a-si inregistra un cont nou;
  • orice utilizator are obligatia de a se inregistra pe baza emailului real pentru confirmarea contului;
  • hartuirea, mesajele triviale sau rasismul sunt interzis;
  • amenintarile intre utilizatori sau administratori sunt strict interzise;
  • spamul nu este acceptat! Nu sunt considerate spam adresele de YouTube, Facebook, Vimeo, sau alte pagini web cu videoclipuri. In schimb, nu sunt acceptate adrese web cu alte radiouri, servicii/produse, pagini de chat sau retele de socializare private;
  • amenintarile cibernetice sunt reclamate la ISP si politie;
  • sunt interzise scripturile de mIRC ce au scripturi automate: da mesaje prin notice automat, roboti de vorbesc singuri si haotic, etc;
  • sunt interzise scripturile ce “ataca” utilizatorii prin DCC sau CTCP;
  • nu este recomandat sa va dati pe privat datele personale: CNP, adresa, contul bancar sau parole de la anumite ID-uri;

Absolvire de raspundere

Scopurile acestui site tin exclusiv de domeniul divertismentului.

Utilizarea acestui site si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sint oferite ca atare, fara garantii de orice fel, inclusive garantii implicite sau garantii de piata, fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti. RomaniaChat.eu nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online , serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

RomaniaChat.eu isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, sa modifice si sa interzica accestul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site accepta si sint de acord ca folosesc informatiile continute in el pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, Senzatie.com nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de si reiesite din utilizarea acestui site, chiar daca RomaniaChat.eu a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune.

Politici de restrictii si confidentialitate

S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Drepturi

Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site, daca nu se specifica altfel, apartin RomaniaChat.eu. Reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei prin orice mijloace fara permisiunea noastra este interzisa. Deoarece drepturile asupra imaginilor existente apartin unor terte parti, nu ne permitem sa oferim drepturi asupra lor.

Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania.

Regretele tarzii nu-si mai au rostul

Dupa o mica pauza, Anemona revine cu un nou articol pentru utilizatorii acestui chat online romanesc cu web si microfon.

Regretele tarzii nu-si mai au rostul, Regretele tarzii, chat online romanesc, chat, online, romanesc, chat online

Regretele sunt acele trairi care pot sa aduca multa tristete si sentimente ca ne pot impiedica sa ajungem la fericirea deplina. Ne poate napadi gandul, ca timpul a trecut prea repede. Trebuie sa ne ascultam inima, ea este ceea care stie ce e bun pentru noi, este parerea mea si o sustin, chiar cu riscul de a fi contrazisa. Indiferent ce s-a intamplat regretele ne impiedica sa mergem mai departe si cred ca ele nu-si au rostul.
Daca ne asumam constient actiunile intreprinse ajungem sa indepartam o mare parte de frustrare care provine din acest motiv ceea ce ne v-a ajuta foarte mult, ne v-a imbunatati semnificativ psihicul nostru.
Daca vom privi lucrurile din jurunostru, oamenii de langa noi, toate situatiile ca si pe niste daruri si le vom aprecia la adevarata lor valoare vom simti cu adevarat bucuria zilei prezente. De noi depinde totul, meritam sa fim fericiti!

Eu consider regretele o barierea pe care daca Nu reusim sa o trecem, riscam sa nu ne mai putem bucura de viata si sa nu o mai traim la maxim.

Este pacat sa pierdem frumusetea vietii cu regrete, ele pot fi o ”negura” in prezentul nostrum si de ce nu, ne pot afecta viitorul daca nu vom trece peste ele.