Chat

Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc

Anemona ne ajuta cu acest articol pe care-l scrie saptamana aceast cu tema cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc.

Hai sa ne oprim 5 minute, fara griji si sa ne gandim la un lucru care ne-ar placea sa-l facem. Un mment de respiro ne poate lumina mintea si de ce nu, sufletul.

”Graba strica treaba ” un proverb vechi, care nu a fost spus ca o vorba in vant reflecta realitatea. Ne grabim mereu atat real cat si virtual, nu conteaza unde suntem ne grabim. De cele mai multe ori afirmam oricand si orice fara a fi constienti de repercusiunile ce urmeaza.

Citeam intr-o zi pe main o afirmatie de la un user: ”Nu mai am ce invata!” Cum sa afirmi asa ceva?! Pana si inteleptul Solomon spunea:”In fiecare zi se invata ceva nou”… Pana si un copil ne poate invata un suras sincer sau un de ce nu un ras in hohote, cum numai ei stiu sa o faca. Ne grabim sa acuzam, sa jignim in loc sa ne facem putin timp sa ascultam. Daca nu ne-am grabi si am privi putin in jur la lucrurile care ne inconjoara si le-am aprecia valoarea, ce bine ar fi …

Sfatul meu de astazi este: Fa-ti putin timp pentru tine si inainte e a da liber vorbelor, fie ele si-n scris pe acest chat romanesc, gandeste-te ca in partea cealalta exista o persoana, un suflet de la care oricand poti invata ceva. Eu de curand am invatat sa fiu mai intelegatoare si sa inteleg ca suntem diferiti din natura.

Retele de Socializare

In acest articol, tinand cont ca e saptamanal, Anis va informeaza cateva curiozitati despre viata pe retelele de socializare.

Retele de Socializare, chat romanesc, socializare, chat, romanesc, Radio Click Romania, Anis chat, trivia, scrabble, fazan, spanzuratoarea

Retelele de socializare au devenit in ultimii ani, un fenomen de mare amploare. Oamenii de toate varstele intra pe aceste Retele de Socializare pentru a comunica, pentru a-si prezenta viata, pentru a se lauda, pentru a-si impartasi ideile sau pentru a se informa. Eu recomand ca Retea de Socializare, Chatul Radio Click Romania (http://www.radioclick.ro/chat-alb/ ). Ca oricare alta retea, si acest chat are parti bune si mai putin bune. Ca parti benefice pot exemplifica: ne putem face prieteni noi, putem discuta pe diferite teme, glumim, radem, etc… putem intra in contact cu multi oameni intr-un timp foarte scurt…fara a ajunge sa ii cunoastem foarte bine. Partea mai putin benefica este faptul ca produce dependenta.

Comunicarea intre oameni, indiferent daca se face in cadrul unor retele virtuale sau direct, influenteaza nivelul de stres. Desfasurata cu calm, comunicarea este benefica, dara daca o faci cu nervozitate, dauneaza.

In chatul Radio Click Romania, mi-am facut prieteni noi, oameni cu care ma distrez ( ma deconectez de la toate problemele reale ), prieteni cu care pot sa vorbesc orice, oricand, la orice ora din zi si noapte, ma pot juca pe canalele de trivia, scrabble, fazan, spanzuratoarea. Alatura-te noua si iti garantez ca Nu vei regreta …