chat

Chat Resita, Chat Online Resita, Chat din Resita

Chat Resita iti ureaza bun venit pe cea mai mare comunitate de chat online cu fete si baieti din Resita. Intalniri online cu femei si barbati din Resita. RomaniaIRC is the best website for romanian dating.

Chat Resita face parte din reteaua internationala de chat online, Romania IRC. Pe acest chat poti sa intalnesti oameni din Resita care au aceleasi hobby-uri ca si tine. Fete din Resita interesate de dating sau relationship. Poti sa faci schimb de poze sau id-uri de messenger cu baieti din Resita. Agata si tu cele mai frumoase femei din Resita si scoate-le la un cico sau la o prajitura prin oras sau poti sa cunosti cei mai interesanti barbati din Resita dispusi sa-ti arate locuri din Resita pe care tu nu le cunosti sau poate doar nu le-ai frecventat.

chat resita, chat resita online, chat radio resita, chat din resita, chat radio banat resita, romania, reşiţa, chat, romanian, online, romania chat, romania service, romania relationship, poze, reşiţa românia, prieteni, romanian dating, chat online, reşiţa badoo, oameni,

Pe acest chat din Resita poti comunica nu doar in scris ci si cu ajutorul microfonului sau a webcam-ului, reteaua noastra fiind primul webchat romanian ce v-a oferit gratuit acest tip de chat inaintea site-urilor de chat de gen badoo sau undernet. Pe acest site de chat poti chatui si in acelasi timp poti sa aculti un super radio, Radio Click Romania.

Despre Resita – Resita este capitala judetului Caras-Severin si un oras important in regiunea Banat, din S-V Romaniei. Puncte turistice si atractii in Resita: Pestera Comarnic, Pestera Exploratorii 85, Buhui – pestera, parau si lac, Rezervatia Izvoarele Carasului, Cheile Carasului, Bocsa, Pestera Popovat, Ocna de fier, Dognecea si altele …

Puncte turistice Reşiţa România Daca inca nu stiati, si in Resita sunt o multime de obiective turistice de care multi dintre voi nici nu ati auzit pana acum. Sa nu mai vorbim de vizitat, admirat si fotografiat pentru posteritate. Romania este in continuare o tara necunoscuta pentru noi, romanii, in primul rand si pe asta trebuie sa ne axam. Cati dintre voi stiau pana acum de exemplu ca in Resita se poate vedea unul putinele muzee in aer liber de locomotive nu din Romania, nu din Europa ci din intreaga lume? Foarte putini. Sa nu mai vorbim si de faptul ca in Resita este de fapt singurul muzeu de locomotive din Romania.

 

De retinut : Acest serviciu este gratuit, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi “prezinta” zonele intime pe orice canal, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat/site,te rugam sa citesti Regulamentul. Noi va dorim conversatii placute !

Sufocare sau manipulare?

Desi pentru unii este doar un chat online romanesc pentru altii, printre care si Anemona, acest site este unul de socializare, plin de emotii si trairi zilnice.

 

In fiecare zi suntem invaluiti de sentimente placute sau mai putin placute. Asa e viata! Dar cand ne indragostim devenim vulnerabili sau banuitori si sceptici. Depinde de care parte a relatie ne aflam. Toate aceste senzatii sunt normale si umane in acelasi timp, daca nu sunt exagerate. Aud des: ”Iubita/Iubitul meu este gelos pentru ca ma iubeste foarte mult” este normal oricine iubeste cu adevarat poseda o anumita doza de gelozie ,dar daca ”doza e mare” sau mai rau ”supradoza” este usor sa se ajunga ala posesivitate.

A iubi nu inseamna si a supraveghea si a controlo indeaproape partenerul .Este normal sa iti doresti sa fii cat mai mult alaturi de partener dar nu este normal sa-i interzici unele lucruri. Indiferent de ce mediu vorbim real sau virtual.Acceptand o asemenea situatie devii automat manipulat, cu timpul ajungi sa-ti pierzi identitatea, faci compromisuri peste compromisuri si in sfarsit ajungi sa fii umilit/a.
Am avut ocazia sa vad multe cazuri de acest gen si sincer nu stiu de ce se complac situatiei. Fericite nu sunt … poate fii frica de a lua viata in piept singure, frica de singuratate, lipsa curajului? Nu stiu.

Toti avem dreptul la fericire, nimeni nu merita o asemenea soarta, sa stai in umbra unei persoane care te manipuleaza dupa bunul ei plac………