Anemona

Chat romanesc – o noua metoda de comunicare?

Anemona ne propune un nou articol legat de cum se mai socializeaza in 2015 si are ca titlu: Chat romanesc – o noua metoda de comunicare?

”Cand un om a gresit, nu-i arata cat de urat este, ci cat de frumos ar putea fi”, asa voi incepe acest articol. Adevarat! Nu cred ca este cineva care sa nu fie de acord cu acest proverb. Avem nevoie pentru a socializa, de a comunica si de a interactiona cu cei din jurul nostru sau cu cei de pe acest chat romanesc, asa cum avem nevoie de aer si de apa.

Eu cand sunt obosita sau chiar si atunci cand sunt suparata, ma retrag pe unul din canalele cu jocuri unde ma destind. Deoarece nu vreau sa-mi vars nervii pe un user nevinovat. Incerc sa-mi las problemele la usa chatului si credeti-ma este cel mai ”sanataos” gest. Rog pe ce-i care intra in cautarea unei/unui partener sa o faca elegant si cu rabdare Nu gen:”caut fata”, nu suntem la piata dragii mei. Nu este permis sa respingi un om si sa-l batjocoresti din simplu motiv ca Nu se ridica la acel nivel cu tine. Daca nu socializezi si nu-i dai o sansa nu ai de unde sti ce erou se ascunde in spatele unui monitor, pe care tu il desconsideri pe criterii superficiale …. Putem sa fim mai buni si blanzi cu cei pe care nu avem rabdarea sa-i cunoastem, puterea de a-i intelege si intelepciunea sa-i acceptam asa cum sunt … fara a-i corecta !

Pana la urma toti suntem oameni vorba unui user pe care il citez cu acordul lui: „Aveti grija ,in spatele fiecarui nickname se afla o persoana si fiecare persoana are o viata pariculara. Purtati-va excelent cu ceilalati!” – spunea Observator. Voi mai adauga un citat care l-am citit pe un site de socializare care mi-a placut si pe care vi-l propun si voua: ”Muntele n-are nevoie de om, dar omul are nevoie de om”.

O lume virtuala sau chat romanesc

Anemona ne propune in aceasta saptamana un articol interesant atat pentru cei ce folosesc o lume virtuala sau chat romanesc cat si pentru cei ce vor folosi.

O lume virtuala sau chat romanesc, O lume virtuala, chat romanesc, lume virtuala, Anemona

De multe ori am auzit spunand: „dar e doar virtual” sau „ce poti sa ceri sau sa astepti de la un chat romanesc”. Ei bine dragilor, chiar daca e mediu virtual trebuie sa dai dovada de respect, intelegere, prietenie si pe urma restul … Cel putin, pe acest chat romanesc, bunul simt este indispensabil. Totusi multi intra si agata de prima persoana pe care o intalnesc datorita lipsurilor din viata de zi cu zi. Si iar ma vad nevoita sa-i avertizez pentru a nu fi chiar atat de increzatori sau cum am auzit de curand o expresie: „sa nu fie de Botosani” si „sa nu puna botul” la orice vrajeala sau abureala. In consecinta recomand cu caldura tuturor celor care intra pe chatul RomaniaChat sau RadioClick sa nu-si puna sufletul si starea lor pe o ”tava”. Sa avem rabdare, timpul rezolva totul si ”proba de foc”.

Realitatea virtuala este locul unde gasim de toate  ,inclusiv dragoste. Numarul cuplurilor care s-au cunoscut in medu online creste si chiar daca suntem sceptici sunt cupluri care dupa ce au trecut ”proba de foc”, proba intalnirii fata in fata sunt impreuna si fericiti. Insa cu toate astea in jurul nostru sunt multi oameni singuri, tristi care chiar se plang de aceasta stare a lor. Dar Nu fac nimic sa indrepte aceasta ”stare” si iata ca pentru ei vin si cu o solutie o rzolvare pentru a alunga orice plictiseala si pentru a alunga orice stare de tristete sau solitudune: intra pe chat-ul Radio Click.

Poate gresesc  ,dar e parearea mea, nu de multe ori dupa ce am refuzat politicos sa dau detalii despre mine … pentru simplul motiv ca nu sunt in cautare, am fost jignita cu mare usurinta … dar asta nu m-a oprit sa intru si sa ma simt bine alaturi de alte persoane care au sau nu aceleasi aptitudini si hobbyuri ca si mine.

Pana la urmatorul articol, Anemona va pupa …