Dating Online – Despre Intalniri Online

Ultima moda pe internet este aceea de Dating Online. Romania Irc este cea mai buna retea de socializare pentru Intalniri Online

Neologismul „dating online” folosit din ce in ce mai des, se axeaza in mod deosebit pe intalnirile internautice, virtuale, fiind fructificate intr-un proces mai mic cu intalniri reale.

Dating Online, Despre Intalniri Online, dating, intalniri online, intalniri, online, socializare, barbatii, femeile, utilizator, virtual, romania, chat, calculator

In timpul acestor intalniri online, caracterul personajelor alese de catre utilizatori, tind sa deformeze realitatea datelor aflate in timpul conversatiilor intermediate cu ajutorul retelelor de mesagerie sau ale sitelor de socializare.

Atat femeile cat si barbatii devin altii decat cei intalniti in viata reala. Indrazneala, controlul de sine, curiozitatea, iau locul timiditatii, izolarii sau a indiferentei, astfel dand nastere in cateva momente, unei lumi lipsite de strictete, banalitate sau responsabilitate. Fiecare utilizator isi doreste o anumita compatibilitate cu diferite personaje, de aceea urmareste notorietatea conversatiilor, mesajelor, dorintelor partenerilor, pentru a da raspunsul asteptat castigand teren in orice potentiala partida . O importanta aparte o are camera web care ajuta la facilitarea cunoasterii reciproce a partenerilor, aceasta excluzand oarecum prezenta falsitatii. Femeile pot deveni mai pasionale, indraznete, altceva decat pot fi in spatele internetului, constiente si de lipsa vreunui pericol data de distanta, dar si de calculator.

Barbatii, ca si femeile, pot experimenta vizual sau nu, posibilitatea alegerii celei mai bune partide.

Defectul acestor intalniri online, este constientizarea (sau lipsa) barierei dintre virtual sau real . Prinsi in testarea diferitelor roluri, uneori uita importanta datelor reale, ramanand in pielea personajului ales, in cele din urma survenind dezamagirea.

Una peste alta, intalnirile online dau posibilitatea de a trai orice personalitate dorita, de a alege si a respinge intr-un mod sigur si scurt, partenerii ideali.

Putini stiu ca toti participantii dintr-un mediu virtual, folosesc inconstient si involuntar acte reale ce tin de personalitatea fiecaruia, reprezentat fiind de orice decide sa arate: nick, manifestare in scriere, etc.

Ce cred barbatii si femeile despre dating online, despre intalniri online, despre acest mod de socializare, virtual?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați