Cum te loghezi la canal? Cum te identifici la canal?

In acest articol vom face un tutorial scurt in care explicam la toata lumea cum te loghezi la canal sau altfel spus Cum te identifici la canal?

Am aratat intr-un alt articol cum se inregistreaza un nickname si cum se logheaza pe chat pentru nickname, iar astazi vom arata cum se logheaza la canal. In primul rand sa explicam ca daca te loghezila canal, te va recunoaste ca sef, de asta ar fi bine sa nu dai parola pe care o folosesti la inregistrare si altora. Decat daca sunt oameni de incredere.

Comanda de logare la canal este /msg chanserv IDENTIFY #canal parola.

In momentul in care executati aceasta comanda, sunteti identificat la Chanserv drept founderul acelui canal. Multe comenzi pentru Chanserv necesita identificarea de mai sus pentru a putea fi executate. Totodata, parola trebuie sa fie identica cu cea care a fost folosita la inregistrarea canalului.

Pentru alte setari ale canalului vezi cel mai bine intr-un alt articol, alt tutorial: cum setez un canal de chat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați