Cum setez o descriere la canal de chat?

In acest articol o sa va explic cum se seteaza o descriere la un canal de chat romanesc. Cum setez o descriere la canal de chat?

Comanda DESC, seteaza descrierea unui canal, descriere ce apare in dreptul canalului respectiv in momentul in care se efectueaza comanda LIST sau INFO. Astfel, prin aceasta descriere putem atrage si mai multi useri care sa intre pe canalul nostru de chat datorita unei descrieri captivante si atragatoare.
Comanda pe care trebuie s-o scriem pentru a seta o descriere unui canal de chat romanesc este:

/msg chanserv SET #canal DESC descriere

RomaniaChat este prima retea de chat cu web din Romania care a oferit acest tip de chat in mod total gratuit. Pe chatul nostru s-au facut prietenii si s-au intemeiat relatii sau chiar familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați