Cum schimb parola la nickname?

In acest articol vreau sa va ilustrez cu ajutorul unui tutorial cum se schimba parola la nick. Cum schimb parola la nickname?

De multe ori am tot fost intrebat cum se schimba parola la nick, deoarece dintr-un motiv sau altul ne dorim sa schimbam. De multe ori chiar s-a intamplat ca cei care vin la mine sa schimbe parola deoarece din greseala au dat-o pe main.

In primul rand voi spune ca daca vrei sa schimbi parola la nick va trebui sa fii logat pentru a putea s-o schimbi. Dupa care trebuie sa tastezi comanda: /msg nickserv SET PASSWORD parola dorita.

Ca sa facem un exemplu concret, sa zicem ca vrem ca noua parola a noastra ne dorim sa fie 123456 (ceea ce va recomandam calduros SA NU FOLOSITI NICIODATA deoarece este foarte simpla si foarte multi „hoti de nickuri” o incearca) vom tasta comanda: /msg nickserv SET PASSWORD 123456 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 11 abonați