Cum sa dai invite pe un canal?

In acest articol doresc sa explic celor care folosesc acest chat online romanesc cu web si microfon cum sa dai invite pe un canal? Comenzi chat.

De multe ori am fost intrebat acest lucru astfel ca m-am gandit sa vin in ajutorul utilizatorilor serverului nostru de chat online romanesc cu web si microfon si sa scriu aici comanda pe care trebuie sa o scriem pe canal ori de cate ori ne dorim sa invitam un alt utilizator pe canalul nostru. Vreau sa specific ca pentru a putea da aceasta comanda, cel care o da, trebuie sa avem acces pe acel canal. Fie chiar si un simplu halfop.

Comanda pentru a invita pe cineva pe canalul nostru e: /invite nick(porecla) #canal

De exemplu: daca canalul nostru este #ChatRomanesc si ne dorim sa invitam pe Anemona, comanda va fi:

/invite Anemona #ChatRomanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați