Cum sa blochez topic? How do i lock my topic?

In acest articol o sa invat Cum sa blochez topic? In this article we learn How do i lock my topic?

De multe ori tot am fost intrebati: cum pot sa blochez topic, sa ramana asa si sa nu poata schimba oricine topicul la canalul de chat. Si iata asa m-am gandit sa fac acest articol pentru toti utilizatorii de chat al retelei noastre.

De la inceput vreau sa specific caci pentru a putea fi setat un topic doar de operatori trebuie sa fie setat +t. Cum setam +t? Cel mai simplu mod este /mode #canal +t dar ar mai fi si dand dublu click pe canalul central se deschide o noua fereastra unde putem sa setam diferite moduri pentru canalul nostru. Tot de la inceput vrem sa va spunem ca la inregistrarea unui canal aceste moduri nu sunt activate si vor trebui activate de noi. Atunci cand activam TOPICLOCK va cere automat sa fie activa si comanda KEEPTOPIC (comanda de a mentine topic) pe care o va activa automat; daca vom dezactiva comanda KEEPTOPIC va fi dezactivata automat si comanda TOPICLOCK.

Ca sa setam modul pornit, cel in care nu se va putea schimba topic tastam comanda:

/msg ChanServ SET #canal TOPICLOCK ON

Ca sa setam modul oprit, cel in care se va putea schimba topic tastam comanda:

/msg ChanServ SET #canal TOPICLOCK OFF

 

In continuare voi scrie si in engleza comenzile pentru toti utilizatorii acestui site:

TOPICLOCK causes ChanServ to revert topic changes by users without the +t flag. Topic changes during netsplits or services outages will always be reverted.

Note: TOPICLOCK requires KEEPTOPIC and will automatically enable it; disabling KEEPTOPIC will disable TOPICLOCK also

tu turn it on

/msg ChanServ SET #foo TOPICLOCK ON

to turn it off

/msg ChanServ SET #foo TOPICLOCK OFF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați