Cum pun un akick pe canal? Cum setam akick pe canal?

In acest articol vreau sa va vorbesc despre Cum pun un akick pe canal? Cum setam akick pe canal prin chanserv?

in primul rand vreau sa explic ce inseamna akick. Akick este un fel de interdictie a unui user pe un canal. Un ban ceva mai mare pe care il poate da si scoate doar operatorii cu un grad mai mare pe canal, super operatorii sau ownerii. Altfel spus, cei care au semnele & sau ~.

Vom spune ca akick se poate da pe nick, ip sau masca.

Pentru a adauga un AKICK pe un canal:

/msg chanserv AKICK #canal ADD mask [motiv]

Pentru a scoate SAU PENTRU A STERGE  un AKICK

/msg chanserv AKICK #canal DEL mask

Pentru a vedea lista de AKICK, comanda pentru a putea vedea cine are AKICK?

/msg chanserv AKICK #canal LIST 

Comanda /msg chanserv AKICK #canal ENFORCE Mentine lista de AutoKick-uri list valabila pentru un canal.

Daca un user care se afla pe lista de AutoKick-uri incearca sa intre in acel canal, ChanServ-ul il va bana si ii va da kick.Comanda AKICK ADD adaugata unui nick sau unui host va introduce nickul respectiv pe lista de AutoKick-uri. Daca un motiv a fost adaugat in momentul adaugarii acelui user pe lista, acel motiv va aparea atunci cind userul respectiv va primi kick; daca nu este adaugat nici un motiv, mesajul „by default” este „You have been banned from the channel”. Comanda AKICK DEL sterge un nick sau un host de pe lista cu AutoKick-uri.In nici un caz nu poate ridica un ban pus prin AutoKick. Banurile vor trebui scoase de un operator. Comanda AKICK LIST arata lista de AutoKick-uri, sau, numai acele AutoKick-uri care au acelasi host cu cel cautat. Comanda AKICK ENFORCE determina ChanServ-ul sa dea AKICK tuturor acelor useri care au hostul specificat in comanda AKICK.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați