Cum pot sa intru pe mai multe canale automat?

In acest articol vreau sa va explic cum se poate intra automat pe mai multe canale in cazul in care nu intram de pe mirc. Cum setez ajoin pe canal?

Voi incepe acest mic tutorial despre cum putem intra pe mai multe canae automat in cazul in care nu folosim mIRC prin a va spune ca pentru a putea face acest lucru este necesar sa avem un nick inregistrat. O datas spus acest lucru, vom mai spune ca beneficiile unei intrari automate pe mai multe canale ne este utila pentru a nu scrie de fiecare data comanda: /join #canal pentru a intra pe un canal ci e de ajuns sa ne logam.

Comanda pentru a intra automat pe canalele de chat ale unui server de chast este:

/msg NickServ AJOIN ADD #channel  sau prescurtat /ns AJOIN ADD #channel sau pe romaneste: /ns AJOIN ADD #canal

Vom mai spune ca putem adauga sa se intre pe mai multe canale automat, pana la un numar de 20 de canale. Asta nu din cauza ca aceassta cmanda ne-ar limita ci din cauza ca noi a ales acest lucru la setarea serverului.

Va reamintesc ca daca intampinati dificultati pentru comenzi, pentru setarea nickuluii si/sau a canalului puteti intra oricand, 7 zile din 7, 24 de ore din 24 pe canalul #Ajutor unde cineva din staff-ul nostru va va ajuta cu drag. Acestea fiind scrise, va dorim o sedere cat mai placuta pe serverul nostru si nu uiitati sa spuneti si altora de acest loc minunat. Cum puteti face asta? Un simplu like sau chiar un share pe una dintre retelele de socializare preferate de tine si de prietenii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 11 abonați