Cum inregistrez un nickname, o porecla?

Vom face o scurta prezentare a cum se inregistrează un nickname pe un server cu servicii nickserv chanserv.

Ca sa inregistram un nickname sau o porecla sunt 2 moduri, una ar fi cea in care utilizatorul de chat foloseste chat-ul nostru direct de pe site de chat si un al 2-lea mod ar fi scriind comanda.

Primul mod de a inregistra un nickname (porecla) este cel mai usor fiind direct de pe site de chat. Din Menu alegem Inregistreaza porecla si se va deschide o noua fereastra unde vom c0mpleta cu Adresa email (va trebui sa fie un email real ca sa putem reprimi mail in cazul in care uitam parola) si vom pune apoi o parola pentru porecla si apasa pe Inregistreaza porecla.

Atentie NU PUNE LA PAROLA, PAROLA CARE O AI LA EMAIL

Comanda de inregistrare este :

/msg nickserv register parola email

la aceasta comanda se modifica doar parola locul unde va setati parola nickului dvs iar emailul emailul dumneavoastra care trebuie sa fie un email valid :

un exemplu :

/msg nickserv register 123456 mailultau@yahoo.com

unde „123456” este parola dumneavoastra iar „mailultau@yahoo.com” adresa de email pe care trebuie sa o modificati in functie de adresa pe care o aveti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 13 abonați