Cum fac cand imi spune ca nickname este folosit?

In acest articol o sa va explic cum sa faceti cand nick-ul vostru este folosit sau doar a ramas pe chat si dureaza ceva timp pana sa iasa.

De la inceput va voi spune ca acest lucru este posibil numai in cazul in care avem un nickname inregistrat.


Comanda GHOST

Determina un „ghost” care se afla pe IRC sa paraseasca serverul. Acest „ghost” este o imagine pe care o are serverul, not actually connected, o conexiune „virtuala”, cauzata de faptul ca ati avut conexiunea intrerupta momentan, sau din alte motive, lucru care determina nickul dvs. sa ramina conectat, dar neutilizabil. Pentru a putea folosi comanda GHOST pentru un nick, adresa dvs. din lista ce apare la /WHOIS trebuie sa fie identica cu cea care o are nickul pe lista de acces, sau trebuie sa stiti parola exacta.

Pentru a executa comanda ghost trebuie sa tastezi: /msg nickserv GHOST nick [parola]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați