Cum aflu informatii despre un canal?

In acest articol vreau sa va explic cum se poate afla informatii despre un anumit canal, un mic tutorial Cum aflu informatii despre un canal? info cannel.

Indierent daca este inregistrat sau nu, putem afla cateva informatii de baza sau chiar toate informatiile utile pentru un canal. Atfel tastand comanda: /msg chanserv INFO #canal vom afla doar informatiile de baza ale acelui canal.

In schimb, tastand comanda: /msg chanserv INFO #canal [ALL] se vor afisa toate acele informatii despre canalul dorit, inclusiv numele founder-ului, data inregistrarii, descriere, si mode lock, daca exista vreunul. Daca sinteti identificat ca founder al canalului, va vor fi afisate TOATE informatiile referitoare la acel canal, plus mesajul care le apare tuturor userilor cind cind intra in canalul respectiv, precum si succesorul.

As dori sa va mai spun, daca tot am vorbit despre informatii canal, cum puteti afla lista intreaga de canale a unui server de chat: tastand comanda /list indiferent de pe ce aplicatie folosim acel tip de chat.
Sintaxa /list afiseaza o lista cu toate canalele existente pe server in momentul in care se da comanda, exceptindu-le pe cele care au setate optiunea PRIVATE sau SECRET (setarea +p sau +s).

Va reamintesc ca pentru orice ajutor echipa noastra va sta la dispozitie pe canalul #Ajutor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați