Cum adaug un succesor la canal?

In acest articol va prezint cum se poate adauga un succesor la canalul de chat sau altfel spus  Cum adaug un succesor la canal?

Comanda SUCCESOR, ce inseamna si la ce foloseste?

Schimba succesorul unui canal. Daca nickul founder-ului expira, sau i se da „drop” atit timp cit canalul este inca inregistrat, succesorul va deveni noul founder al canalului. Oricum, daca succesorul are deja prea multe inregistrate, the canalul va fi automat deinregistrat, daca succesorul nu a fost desemnat. Noul nick (cel al succesorului) trebuie sa fie unul inregistrat.

Pentru a putea seta un succesor al canalului nostru de chat trebuie tastata comanda: /msg chanserv SET #canal SUCCESSOR nick

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 11 abonați