Chat-ul unul dintre cele mai distractive locuri de pe internet

Chatul este un grup de discuţie deschis pe Internet unde puteţi vorbi cu alţi utilizatori în timp real, folosind un pseudonim. Grupurile chat sau camerele de chat se bazează de obicei pe o temă sau pe un grup de vârstă. Pot lua parte la o discuţie mai multe persoane simultan, dar de cele mai multe ori sunt posibile şi conversaţii particulare între doi utilizatori. Chatul are propriul lui limbaj, reguli şi chiar propria cultură.

chat

Se pare ca pe zi ce trece serviciul de chat online este un star pe internet. Chat-ul poate fi unul dintre cele mai distractive locuri de pe internet, fiind usor de accesat, gratuit si un loc unde poti sta la discutii cu prietenii. Va recomand unele dintre cele mai tari canale de chat  :

RomaniaChat.eu

RadioClick.ro

Chetuieste.ro

ChatRomanesc.ro

FlashChat.ro

Socializeaza.net

Chat-Online.me

ChatOnlineRomanesc.net

RomaniaChat.org

Daca pe un chat gasiti o persoana care va place in mod special si ati dori sa vorbiti cu ea in particular prin intermediul chatului, un chat privat este solutia. Desi anumite aspecte particlare variaza in functie de chat procesul de baza este acelasi.

Pasi importanti:

  1. Discutati pentru o perioada de timp pe un chat public pentru a vedea daca exista vreo persoana de care sunteti interesat.

Selectati numele acelei persoane si vedeti daca are un profil. Astfel va veti putea decide daca sa incepeti discutia sau nu.

Urmati instructiunile de pe chat pentru a trimite un mesaj privat acelei persoane. In majoritatea camerelor de chat acest lucru se poate realiza dand dublu clic pe numele persoanei.

Prezentati-va in mod politicos acelei persoane si intrebati daca doreste sa vorbeasca cu dvs.

Raspundeti intrebarilor pe care le pune persoana respectiva inainte de a incepe conversatia (cele mai dese sunt cu privire la varsta si sex).

Formati o camera privata de chat daca este posibil. In anumite camere de chat acest lucru poate fi realizat punand la punct o camera de chat si protejand-o cu parola.

Continuati sa discutati prin mesaje instant daca nu exista nici o camera privata de chat, sau daca partenerul dvs doreste in continuare sa vorbeasca pe un chat public.

 

 

 Sfaturi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați