Chat Aiud, Chat Online cu fete si baieti din Aiud

Bine ai venit pe Chat Aiud, Chat Online cu fete si baieti din Aiud, Intalniri online cu femei si barbati din Aiud

Pentru o buna ambientare in Comunitatea noastra de chat fetele si baietii sau cu femei si barbati din Aiud ne-am gandit sa facem un mic tutorial pentru toti cei care intra pe acest Chat Aiud, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Chat aiud, Chat Online cu fete si baieti din aiud, Chat Online aiud, Chat din aiud, fete aiud, Chat cu fete din aiud, Chat cu baieti din aiud

Despre Aiud – Aiud este asezat în culoarul depresionar axat pe cursul mijlociu al Muresului.

Puncte turistice:

Cetatea cu ziduri si turnuri de piatra este amplasat pe locul unei fortificatii de pamânt mai vechi care la rândul ei se suprapune pe o asezare daco – romana din secolul al III – lea

Monumentul numit „Calvarul Aiudului”, a carui constructie a început în anul 1992, din initiativa AFDPR, reprezinta un templu al durerii. Perechi de cruci, înalte de 6 m, cruci gemene din traditia româneasca, reprezentând oameni martirizati, frati prin moarte nu prin nastere, poarta pe umeri crucea destinului.

In primul rand, cititi mesajul de intampinare si observati daca e vreo regula speciala pe care ar trebui sa o respectati (ex : nu injurati). Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa scrieti un mesaj de genul »Salut tuturor ! » (apoi, evident, apasati ENTER). Si in lumea reala e politicos ca atunci cand intrii intr-o camera cu oameni sa saluti. Nu va speriati daca nu va raspunde numeni, poate nu au chef sau au adormit sau…nu, asta nu ar putea face, nu au avut timp sa cumpere prezervative. Si totusi, daca tot nu primiti nici un raspuns, puteti sa :

  • Adresati un mesaj in camera de genul « va rog sa ma ajutati ». Aveti mari sanse sa intrati in discutie cu cineva punand o intrebare politicos.
  • •Adresati un mesaj in camera catre cineva anume. Adica scrieti numele respectivei persoane urmat de un semn (de obicei « > » fara ghilimele) si apoi mesajul. La fel, bunul simt este obligatoriu.
  • •Adresati un mesaj pe un canal privat catre cineva anume. Pentru a face asta dati dublu-click pe numele lui in lista din dreapta si se va deschide o fereastra ca cea a camerei, dar textul pe care il veti introduce aici va fi vizibil doar pentru dumneavoastra si persoana interpelata.

 

 

De retinut : Acest serviciu este gratis, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi ”prezinta” zonele intime pe
canalul #Romania, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Termenii si conditiile.

 


Extinde Chat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *