Aventura de o noapte, răzbunarea perfectă?

Femeile sunt mai predispuse la răzbunarea unei infidelități printr-o aventură proprie, dar această tactică poate avea efecte neprevăzute.

Aventura de o noapte, răzbunarea perfecta, aventura, noapte, razbunarea, perfecta, razbunare, fostul

În afară de riscurile la care te expui atunci când faci sex cu un bărbat aproape necunoscut, poți constata a doua zi că nu te simți cu nimic mai bine.

În plus, atunci când despărțirea s-a produs deja, partenerul poate fi rănit de fapta ta, dar se poate consola rapid în brațele unei alte femei. Gândește-te bine dacă o astfel de răzbunare te va satisface cu ceva. Dacă ținta este chiar un prieten al partenerului care te-a înșelat, răzbunarea se poate reflecta foarte neplăcut asupra caracterului tău.

Răzbunarea prin distrugerea lucrurilor bărbatului infidel

La nervi, multe femei decid să își concentreze furia pe lucrurile partenerului, de la tăiatul buzunarelor fiecărei perechi de pantaloni până la zgâriatul mașinii prețioase pentru fostul iubit.

Prima consecință în aceste cazuri ține chiar de repercursiunile legale ale distrugerii care te-a făcut să te simți mai bine.

 Dacă fostul iubit depune o plângere la Poliție, chiar ești dispusă să te prezinți la tribunal și să explici că faptele tale ilegale te-au făcut să te simți mai bine după ce ai fost înșelată?

Consecințele răzbunării după o infidelitate

Indiferent de modalitatea prin care alegi să te răzbuni, infidelitatea proprie, distrugerea de bunuri sau chiar problemele cauzate prin răspândirea de zvonuri despre fostul iubit, consecințele te pot afecta uneori mai mult pe tine decât pe cel care te-a rănit.

Te poți privi în oglindă ca o persoană care este dispusă să facă gesturi extreme pentru a obține satisfacție? Dacă te răzbuni, ești cu adevărat diferită de fostul iubit care ți-a înșelat încrederea pentru puțină plăcere temporară?

E bine sau nu să te răzbuni pe fostul iubit dacă te-a înşelat? Asteptam parerile si comentariile voastre…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați