Actuala vs. Fosta

Il iubeşti şi pentru tine e cel mai minunat băiat, dar ai uneori impresia că tu nu ocupi aceeaşi poziţie privilegiată în viaţa lui.

Îi împărtăşeşti bănuielile tale, el râde, te ia în braţe şi îţi spune că nu ai de ce să îţi faci griji. Atitudinea lui îţi crează mai multe semne de întrebare, şi amintindu-ţi cât de apropiat era de fosta lui prietenă, următoarea dilemă se naşte automat în mintea ta: „Oare se mai gândeşte la ea?”.

Actuala vs. Fosta, iubiri, relatii, Actuala, Fosta, discutii, iubesti, amintiri, regrete, sentimente

Fiecare partener aduce în compartimentul noii relaţii propriul bagaj de amintiri, regrete şi sentimente, care uneori mai ard mocnit. Dacă ştii că înaintea ta, rolul principal în viaţa lui l-a deţinut o mare dragoste, atunci e natural să te temi, să îţi protejezi relaţia cu o pojghiţă subţire de neîncredere. Probabil, amintirile despre ea îşi vor pierde din intensitate după ceva timp alături de tine şi vor rămâne doar scântei din trecut. Dar dacă el încearcă să împiedice procesul natural al uitării şi se agaţă disperat de ceva ce s-a terminat? Cum poţi să ştii că intuiţia e un sfetnic de nădejde şi nu doar o mască de bal pentru paranoia? Ca de obicei, suntem aici să te ajutăm şi am încropit a listă a celor mai comune semne că încă se mai gândeşte la fosta lui iubire. Pune un diagnostic relaţiei tale şi află dacă îi mai dai o şansă sau fugi cât te ţin picioarele înainte de a fi prea târziu şi de a te pierde într-o iubire fără viitor.

Senzaţia de a-ţi auzi prietenul şoptind drăgăstos „Ioana” atunci când pe tine te cheamă Elena e la fel de dureroasă ca o pereche de pantofi cu trei numere mai mici. Şi trebuie să scapi de ea la fel de repede. Mai dă-i o şansă dacă: e la prima abatere, e încurcat şi nu ştie cum să te mai roage să îl ierţi. Dacă cei doi au avut o poveste lungă şi complicată, peste care el jură că a trecut, eroarea e de iertat. Fugi cât te ţin picioarele dacă: a comis-o de atâtea ori, încât ai început să te întrebi dacă nu ţi-au greşit cumva ţie numele în buletin. Sau dacă gestul se repetă cu precădere în momentele voastre cele mai intime. E un semn că, în mintea lui, încă le mai împarte cu ea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

About
Aici este cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon pentru ea si el, fete si baieti fara inregistrare care sunt aici pentru distractie, prieteni, matrimoniale, fie cu web, fie pe mobil. Primul chat care a facut senzatie cu imaginile prin webcam mult mai clare decat pe messenger.Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat din Romania, primul site de chat ce a transmis imagini video sisingurul care nu accepta copii, in comparatie cu alte chaturi romanesti. Cel mai tare Chat Online Romanesc cu Web, Chat nu Matrimoniale
Social
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 10 abonați